Forårshilsen

Der har været lidt dødt på hjemmesiden, og det skyldes naturligvis den meget udfordrende Corona-periode, hvor vi har forsøgt at drive fjernundervisning via Teams og Meebook.
NU er eleverne tilbage i huset, og det er fantastisk!
Vi tog i mod dem i sidste uge med morgenbrød, virtuel fællessamling, musikquiz, Kahoot og bingo 🙂

Udover vores nuværende elevhold gør vi klar til individuelle samtaler med ca. 280 familier i den kommende tid. Vi glæder os til at møde elever og forældre, og alle de kommende familier skulle gerne have fået en tid, hvor de kommer på besøg på UCS10 og snakker fag, opstart mm.

Sidst skal det nævnes, at vi er i fuld gang med ansættelsesprocessen af 4 nye lærere til det kommende skoleår. Det er vildt spændende, og vi glæder os til at kunne præsentere hele teamet til næste skoleår.

Som I kan se, så keder vi os ikke 🙂 Derfor bliver denne forårshilsen også en kortere én af slagsen.
Hvis I vil følge med i vores dagligdag, så følg os på Facebook og Instagram:
– www.facebook.com/UCS10
– Instagram: ucs10skanderborg

Til helt nye på vores hjemmeside; under “Vigtig info til næste års elever og forældre” hér på hjemmesiden finder I også vores brochure. Den giver et godt indblik i værdier, rammer, medarbejdere og skemamuligheder.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg