Så går vi på efterårsferie…

Man skal nok have været på UCS10 for at forstå, at vi ansatte ikke kan begribe, at vi allerede har efterårsferie. For der har været tempo på fra 1. skoledag, hvor 285 elever mødte ind på UCS10.
For efter en uge har vi set elever gå ind og ud af døren til faglige timer, styrketræning, musik, design, madlavning, fodboldtræning, kajaksejlads, dans, byggefag, psykologi, slagbold, crossfit, håndboldtræning, mountainbiketure, CS:GO, yoga, prøvedyk, smykkeværksted, radio-udsendelser og meget mere.
Derudover har vi brugt hele 2 uger på at få skabt gode fællesskaber og en dejlig atmosfære på UCS10.
Om det er lykkedes, må I spørge eleverne om. Vores fornemmelse er, at vi har gang i et rigtigt godt år med årgang 20-21.

Efter efterårsferien begynder vi at sætte mere fokus på fremtiden for de unge mennesker. Vi har terminsprøver i uge 44, så vi kan få et skarpt blik på, hvad deres faglige niveau er, da det naturligvis skal med i overvejelserne om, hvad den enkelte elev skal efter sommerferien i 2021.
I uge 45 skal eleverne i brobygning, hvor de skal ud på ungdomsuddannelserne og møde 2 uddannelsesretninger.
Herefter går vi ind i 5 almindelige uger, hvor vi i den grad også skal julehygge i december, og den sidste uge op til juleferien skal alle eleverne så lave en opgave, hvor de sætter fokus på deres uddannelsesvej efter 10. klasse.

ALT I ALT er vi super optimistiske. Sikke mange skønne elever, vi har – og vi har mange gode stunder at se frem til.
Men ferien… den er nu også helt fint placeret lige nu 🙂

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg