Informationsmøder på UCS10

Vi modtager pt. mange forespørgsler på, hvornår kommende elever og forældre kan komme på besøg.

Og Covid-19 udfordrer os en smule, men vi giver ikke op 🙂

Første mulighed for at “møde” UCS10 bliver tirsdag d. 24. november kl. 17.00-18.30, men det bliver ikke ved fysisk fremmøde. Vi sender til gengæld “live” på vores Facebookprofil. 
Vi håber, at mange vil kigge med. Vi laver mad i vores nybyggede køkken, gamer i e-sport, spiller bold på Fælleden, og har gang i masser af aktiviteter på Finlandvej 5…
Tjek vores Facebook- eller Instagramprofil, hvor vi har lagt en lille “informationsmøde-teaser” ud. Her får man en lille bid og bunkevis af indtryk af UCS10 på bare ét minut 🙂 

Sidst skal det siges, at vi planlægger at invitere ind til små informationsmøder i december, januar og februar – med afstand og håndsprit i rigelige mængder. 
I kan se hvornår og hvordan hér på hjemmesiden eller på vores sociale medier senere…

Vi glæder os til at vise omgivelserne, hvad vi er for et sted – og forhåbentlig også at møde kommende elever og forældre “fysisk” på et tidspunkt!
Frem til vi mødes, kan I også tjekke vores brochure ud. Hér kan I bl.a. se, hvordan man kan sammensætte sit skema:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2019/mobile/index.html

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg