Velkommen til vores nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside.

Vi er super glade for, at vi nu har fået en hjemmeside, som viser stemninger, holdninger og masser af billeder/video fra vores dagligdag. Dermed får I forhåbentlig et indtryk af, hvad UCS10 står for. 

Vi vil anbefale, at man læser de mange artikler og ser TV2-Østjyllands seneste klip om vores rekordstore elevhold med ca. 240 elever i år. 

Alle artikler og klip er fra max 2 år gamle. 

Derudover vil vi anbefale, at I også finder os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
ucs10skanderborg

Vores hjemmeside er under opbygning, og dermed vil der nok være mangler hist og hér. Hvis I er i tvivl om noget, så er I altid velkomne til at kontakte os; find kontaktformularen nederst på hjemmesiden. 

Husk, at vi åbner dørene til vores årlige informationsmøde tirsdag d. 26. november kl. 17.00-18.30, hvor vi starter på Højvangen 6, og efterfølgende går vi over på Finlandsvej 5, hvor vores lærere og elever fremviser linjefagene. 

Der kommer en indbydelse hér på hjemmesiden i starten af november. 

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi åbnede dørene til årets store informationsmøde tirsdag d. 30. november kl. 17.00-18.30, hvor små 300 mennesker kiggede forbi. Det var en skøn og festlig dag, hvor kommende elever mødte vores nuværende elever og medarbejdere!

Vi holder i den kommende tid små informationsmøder på følgende tidspunkter (man skal blot møde op på Højvangen 6 – det kræver ingen tilmelding):
– Lørdag d. 22. januar kl. 12.00-13.30
– Tirsdag d. 22. februar kl. 17.00-18.30

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg