Skolefoto -web- Fotograf Per Bille-01768

Info til kommende elever på UCS10

Hvis du som elev overvejer at gå på UCS10, så er der hér nogle vigtige informationer:

  • Fra 3. januar 2020 kan du læse alle de ”nye” fagbeskrivelser til det kommende skoleår hér på hjemmesiden. Du kan allerede nu se vores brochure for næste skoleår under ”Fagmuligheder 2020-2021”.
  • Hvis du vil gå på UCS10 fra august 2020, så skal du fra 1. januar 2020 tilmelde dig under ”Bliv elev”, som du finder på forsiden. Læs gerne fagbeskrivelserne grundigt inden, da du skal vælge dit kommende skema, når du laver din tilmelding.
  • Vil du gerne vide lidt mere om livet på UCS10? Så bruger vi ikke tiden på at opdatere hele tiden med nyheder hér på hjemmesiden. Gå ind på vores Facebook- og Instagramprofil, så får du med det samme en fornemmelse af, hvordan det er at gå hos os
  • Venteliste? Ja og nej…
    Vi får rigtig mange elever fra andre kommuner – i år kommer næsten 50 af vores 240 elever fra andre kommuner. For at kunne styre tilmeldingerne siger vi: kommer du fra Skanderborg Kommune kan du altid få en plads på UCS10.
    Kommer du fra Aarhus, Odder, Silkeborg eller Horsens Kommune, så skal du blot tilmelde dig inden 1. marts 2020, så er du også garanteret en plads.
    Efter 1. marts 2020 opretter vi venteliste for elever, der kommer fra andre kommuner.

I november havde vi ca. 300 gæster til informationsmøde. Hér fortalte vi om livet på UCS10 – værdier, fagmuligheder og holdninger – og efterfølgende kunne gæsterne møde både elever og undervisere på linjerne.
Hvis man ikke kunne deltage på det ”store” informationsmøde i november, så holder vi to ”små” informationsmøder i januar og februar.
– Lørdag d. 18. januar kl. 12.00-13.30. Dette møde er for alle men det er særligt lagt en lørdag for at tilgodese efterskoleelever
– Tirsdag d. 18. februar kl. 17.00-18.30 holder vi årets sidste informationsmøde.

Begge informationsmøder foregår på UCS10, Højvangen 6, Skanderborg.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Du kan bl.a. læse vores digitale brochure og se, hvornår der er informationsmøder i 2021.  Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Vil du vide mere?
Det kan give et godt indblik i UCS10 at se vores digitale brochure, så den kan du se hér:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2020/mobile/index.html#p=1

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg