Skolefoto -web- Fotograf Per Bille-01768

Info til kommende elever på UCS10

Hvis du som elev overvejer at gå på UCS10, så er der hér nogle vigtige informationer:

  • Fra 3. januar 2020 kan du læse alle de ”nye” fagbeskrivelser til det kommende skoleår hér på hjemmesiden. Du kan allerede nu se vores brochure for næste skoleår under ”Fagmuligheder 2020-2021”.
  • Hvis du vil gå på UCS10 fra august 2020, så skal du fra 1. januar 2020 tilmelde dig under ”Bliv elev”, som du finder på forsiden. Læs gerne fagbeskrivelserne grundigt inden, da du skal vælge dit kommende skema, når du laver din tilmelding.
  • Vil du gerne vide lidt mere om livet på UCS10? Så bruger vi ikke tiden på at opdatere hele tiden med nyheder hér på hjemmesiden. Gå ind på vores Facebook- og Instagramprofil, så får du med det samme en fornemmelse af, hvordan det er at gå hos os
  • Venteliste? Ja og nej…
    Vi får rigtig mange elever fra andre kommuner – i år kommer næsten 50 af vores 240 elever fra andre kommuner. For at kunne styre tilmeldingerne siger vi: kommer du fra Skanderborg Kommune kan du altid få en plads på UCS10.
    Kommer du fra Aarhus, Odder, Silkeborg eller Horsens Kommune, så skal du blot tilmelde dig inden 1. marts 2020, så er du også garanteret en plads.
    Efter 1. marts 2020 opretter vi venteliste for elever, der kommer fra andre kommuner.

I november havde vi ca. 300 gæster til informationsmøde. Hér fortalte vi om livet på UCS10 – værdier, fagmuligheder og holdninger – og efterfølgende kunne gæsterne møde både elever og undervisere på linjerne.
Hvis man ikke kunne deltage på det ”store” informationsmøde i november, så holder vi to ”små” informationsmøder i januar og februar.
– Lørdag d. 18. januar kl. 12.00-13.30. Dette møde er for alle men det er særligt lagt en lørdag for at tilgodese efterskoleelever
– Tirsdag d. 18. februar kl. 17.00-18.30 holder vi årets sidste informationsmøde.

Begge informationsmøder foregår på UCS10, Højvangen 6, Skanderborg.

Kommende elever

Du overvejer at gå på UCS10! Det er vi glade for.
Vi har de seneste år fået flere og flere elever, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. Vi arbejder hver dag på at udvikle UCS10 til et endnu bedre sted.

Vi har i dette skoleår 285 elever, som alle er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores 10. klassecenter.
Under ”Vores skole” kan du også finde vores brochure. I den kan du bl.a. se, hvordan du kan bygge dit eget skema op.

Hvordan kan du så besøge os?
COVID-19 gør det lidt svært, da vi plejer at invitere til et stort informationsmøde den sidste tirsdag i november med over 300 gæster.
I år vil der også være mulighed for at besøge os denne dag, og dermed skal du sætte X ved tirsdag d. 24. november kl. 17.00-18.30.
Om det bliver et fremmøde fysisk, eller om vi laver et digitalt informationsmøde, det ved vi endnu ikke, men vi kommunikerer senere noget mere konkret på hjemmesiden.
I januar og februar vil vi også åbne dørene for nogle ”små” informationsmøder.

Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram: facebook.com/UCS10 Instagram: ucs10skanderborg

Bor du ikke i Skanderborg Kommune!?
Pga det stigende antal elever, er der særligt vigtige informationer til de mange elever, der kommer fra andre kommuner:

Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget vigtigt, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2021, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. I år har vi over 80 elever fra andre kommuner, og vi har desværre sagt nej til mindst 15, da de har henvendt sig efter d. 1. marts. Så det er ganske enkelt for at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, at vi har set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts