Skolefoto -web- Fotograf Per Bille-01768

Info til kommende elever på UCS10

Hvis du som elev overvejer at gå på UCS10, så er der hér nogle vigtige informationer:

  • Fra 3. januar 2020 kan du læse alle de ”nye” fagbeskrivelser til det kommende skoleår hér på hjemmesiden. Du kan allerede nu se vores brochure for næste skoleår under ”Fagmuligheder 2020-2021”.
  • Hvis du vil gå på UCS10 fra august 2020, så skal du fra 1. januar 2020 tilmelde dig under ”Bliv elev”, som du finder på forsiden. Læs gerne fagbeskrivelserne grundigt inden, da du skal vælge dit kommende skema, når du laver din tilmelding.
  • Vil du gerne vide lidt mere om livet på UCS10? Så bruger vi ikke tiden på at opdatere hele tiden med nyheder hér på hjemmesiden. Gå ind på vores Facebook- og Instagramprofil, så får du med det samme en fornemmelse af, hvordan det er at gå hos os
  • Venteliste? Ja og nej…
    Vi får rigtig mange elever fra andre kommuner – i år kommer næsten 50 af vores 240 elever fra andre kommuner. For at kunne styre tilmeldingerne siger vi: kommer du fra Skanderborg Kommune kan du altid få en plads på UCS10.
    Kommer du fra Aarhus, Odder, Silkeborg eller Horsens Kommune, så skal du blot tilmelde dig inden 1. marts 2020, så er du også garanteret en plads.
    Efter 1. marts 2020 opretter vi venteliste for elever, der kommer fra andre kommuner.

I november havde vi ca. 300 gæster til informationsmøde. Hér fortalte vi om livet på UCS10 – værdier, fagmuligheder og holdninger – og efterfølgende kunne gæsterne møde både elever og undervisere på linjerne.
Hvis man ikke kunne deltage på det ”store” informationsmøde i november, så holder vi to ”små” informationsmøder i januar og februar.
– Lørdag d. 18. januar kl. 12.00-13.30. Dette møde er for alle men det er særligt lagt en lørdag for at tilgodese efterskoleelever
– Tirsdag d. 18. februar kl. 17.00-18.30 holder vi årets sidste informationsmøde.

Begge informationsmøder foregår på UCS10, Højvangen 6, Skanderborg.

Vigtig info til næste års elever og forældre

Pga. coronavirussen kan vi på nuværende tidspunkt ikke gennemføre de individuelle samtaler, som vi altid gennemfører i april op til næste skoleår. 

Vi håber rigtig meget at kunne afholde samtalerne på normal vis inden sommerferien – altså hvor vi mødes på UCS10 og taler om fagvalg, opstart på UCS10 og jeres og vores tanker omkring dette.

Derfor afventer vi så længe, som vi kan og ser, om det kan blive en mulighed, og derfor har vi heller ikke konkrete datoer til jer på nuværende tidspunkt.

Hvis I har overvejelser om at skifte fag, så afvent gerne til samtalerne – eller send os en mail (se kontaktinfo nedenfor).

Vi kontakter jer via e-boks lige så snart, vi er nærmere en afklaring omkring, hvornår og hvordan samtalerne kommer til at foregå.

Har I spørgsmål eller andet, som ikke kan vente, så kontakt os:

Anders Jepsen, leder, anders.jepsen@skanderborg.dk

Inger Svansø Iversen, administrativ leder, inger.iversen@skanderborg.dk

————————————

Til elever, der af den ene eller anden grund gerne vil gå på UCS10 efter sommerferien, men som ikke er indskrevet:

Vi får et rekordstort elevhold fra august på ca. 280  (hvilket er fantastisk!), og dermed tager vi som udgangspunkt ikke i mod elever fra andre kommuner. Man kan dog sende en mail og blive skrevet på venteliste. 

Elever fra Skanderborg Kommune skal kontakte os hurtigst muligt for at blive indskrevet.

Hvis du ikke kender til UCS10, så start med at kigge hjemmeside og brochure igennem. Det giver dig et godt indblik i, hvad vi er for et sted, og hvordan du selv kan sammensætte dit skema. 

 

Bliv elev

Hér kan du tilmelde dig til næste skoleår på UCS10. 

Denne tilmelding er vores egen, så vi kan følge med i fagvalg og antal elever. Når du har trykket på “afslut” og bliver dirigeret ind på vores Facebookside, så har vi modtaget din tilmelding. Du får ikke en bekræftelse. Klik på følgende link og udfyld vores Survey, og derefter er du garanteret en plads på UCS10 fra august 2020. :

https://survey.enalyzer.com/?pid=h7d3s3h8

Hvis du skal gå på fodbold- eller håndboldlinjen, vil vi derudover bede dig om at udfylde endnu en Survey. 
Fodbold: https://survey.enalyzer.com/?pid=dehidis7
Håndbold: https://survey.enalyzer.com/?pid=nak7m7m7 

Info til elever fra andre kommuner: 
Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget vigtigt, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2020, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. For at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, har vi set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts.