Forårshilsen

Der har været lidt dødt på hjemmesiden, og det skyldes naturligvis den meget udfordrende Corona-periode, hvor vi har forsøgt at drive fjernundervisning via Teams og Meebook.
NU er eleverne tilbage i huset, og det er fantastisk!
Vi tog i mod dem i sidste uge med morgenbrød, virtuel fællessamling, musikquiz, Kahoot og bingo 🙂

Udover vores nuværende elevhold gør vi klar til individuelle samtaler med ca. 280 familier i den kommende tid. Vi glæder os til at møde elever og forældre, og alle de kommende familier skulle gerne have fået en tid, hvor de kommer på besøg på UCS10 og snakker fag, opstart mm.

Sidst skal det nævnes, at vi er i fuld gang med ansættelsesprocessen af 4 nye lærere til det kommende skoleår. Det er vildt spændende, og vi glæder os til at kunne præsentere hele teamet til næste skoleår.

Som I kan se, så keder vi os ikke 🙂 Derfor bliver denne forårshilsen også en kortere én af slagsen.
Hvis I vil følge med i vores dagligdag, så følg os på Facebook og Instagram:
– www.facebook.com/UCS10
– Instagram: ucs10skanderborg

Til helt nye på vores hjemmeside; under “Vigtig info til næste års elever og forældre” hér på hjemmesiden finder I også vores brochure. Den giver et godt indblik i værdier, rammer, medarbejdere og skemamuligheder.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Du kan bl.a. læse vores digitale brochure og se, hvornår der er informationsmøder i 2021.  Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Vil du vide mere?
Det kan give et godt indblik i UCS10 at se vores digitale brochure, så den kan du se hér:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2020/mobile/index.html#p=1

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg