Forårshilsen

Der har været lidt dødt på hjemmesiden, og det skyldes naturligvis den meget udfordrende Corona-periode, hvor vi har forsøgt at drive fjernundervisning via Teams og Meebook.
NU er eleverne tilbage i huset, og det er fantastisk!
Vi tog i mod dem i sidste uge med morgenbrød, virtuel fællessamling, musikquiz, Kahoot og bingo 🙂

Udover vores nuværende elevhold gør vi klar til individuelle samtaler med ca. 280 familier i den kommende tid. Vi glæder os til at møde elever og forældre, og alle de kommende familier skulle gerne have fået en tid, hvor de kommer på besøg på UCS10 og snakker fag, opstart mm.

Sidst skal det nævnes, at vi er i fuld gang med ansættelsesprocessen af 4 nye lærere til det kommende skoleår. Det er vildt spændende, og vi glæder os til at kunne præsentere hele teamet til næste skoleår.

Som I kan se, så keder vi os ikke 🙂 Derfor bliver denne forårshilsen også en kortere én af slagsen.
Hvis I vil følge med i vores dagligdag, så følg os på Facebook og Instagram:
– www.facebook.com/UCS10
– Instagram: ucs10skanderborg

Til helt nye på vores hjemmeside; under “Vigtig info til næste års elever og forældre” hér på hjemmesiden finder I også vores brochure. Den giver et godt indblik i værdier, rammer, medarbejdere og skemamuligheder.

Kommende elever

Du overvejer at gå på UCS10! Det er vi glade for.
Vi har de seneste år fået flere og flere elever, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. Vi arbejder hver dag på at udvikle UCS10 til et endnu bedre sted.

Vi har i dette skoleår 285 elever, som alle er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores 10. klassecenter.
Under ”Vores skole” kan du også finde vores brochure. I den kan du bl.a. se, hvordan du kan bygge dit eget skema op.

Hvordan kan du så besøge os?
COVID-19 gør det lidt svært, da vi plejer at invitere til et stort informationsmøde den sidste tirsdag i november med over 300 gæster.
I år vil der også være mulighed for at besøge os denne dag, og dermed skal du sætte X ved tirsdag d. 24. november kl. 17.00-18.30.
Om det bliver et fremmøde fysisk, eller om vi laver et digitalt informationsmøde, det ved vi endnu ikke, men vi kommunikerer senere noget mere konkret på hjemmesiden.
I januar og februar vil vi også åbne dørene for nogle ”små” informationsmøder.

Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram: facebook.com/UCS10 Instagram: ucs10skanderborg

Bor du ikke i Skanderborg Kommune!?
Pga det stigende antal elever, er der særligt vigtige informationer til de mange elever, der kommer fra andre kommuner:

Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget vigtigt, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2021, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. I år har vi over 80 elever fra andre kommuner, og vi har desværre sagt nej til mindst 15, da de har henvendt sig efter d. 1. marts. Så det er ganske enkelt for at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, at vi har set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts