Opstartsstatus / info til kommende elever

Opstartsstatus

Så er vi 6 uger inde i skoleåret med vores skønne årgang 20-21, som tæller ikke mindre end 285 elever. Og det går rigtig godt! To af de 6 uger har vi haft fokus på at skabe nogle gode klassefællesskaber, og samtidig har det været vigtigt, at vores lærerteam har lært den enkelte elev at kende.

Vi er mange! Og det betyder også, at vi ikke kan tage i mod elever fra andre kommuner – hvilket vi ikke har gjort siden 1. marts. Det ærgrer os hver gang, men vi har ikke mere end 10 klasselokaler, så der er ganske enkelt ikke plads.
Næsten hver uge får vi elever hjem fra efterskolerne, og når man bor i Skanderborg Kommune, så skal vi finde en plads til de elever. Derfor må vi slå fast, at elever fra andre kommuner desværre ikke kan få en plads på UCS10 i indeværende skoleår.

Mange spørger til COVID-19 og ærligt; vi forsøger at få det til at fylde så lidt som muligt. Det fungerer fint med afstand og håndsprit, og vi mærker, at vores unge mennesker har forstået budskabet.
Derfor holder vi også fast i troen på, at vi skal på studietur i uge 10 i 2021. Ingen ved, hvordan hverdagen ser ud til den tid, men vi tror på, at det er vigtigt at have noget godt at se frem til 🙂

Alt i alt: vi har fået en forrygende start på UCS10!

Kommende elever

Vi modtager en del henvendelser fra kommende elever og forældre, der vil høre om livet på UCS10 – og om hvornår, man kan besøge os. Vi henviser til den fane hér på siden, der hedder “Kommende elever”.

Vi har planlagt et stort informationsmøde tirsdag d. 21. november kl. 17.00-18.30, og det holder vi fast i.
Vi kan ikke, som vi plejer, tage i mod over 300 gæster med fælles oplæg og besøg på linjerne.
Men vi kommer til at lave ét eller andet – muligvis besøg på linjerne forskellige steder på og omkring UCS10, og ellers laver vi noget virtuelt. Vi kan dermed forsikre alle kommende elever og forældre om, at – med mindre COVID-19 forhindrer det – så kan man få et indblik i livet på UCS10 denne dag.

Sidst skal det siges, at vi udover informationsmødet også forventer at invitere ind til mindre informationsmøder i januar og februar. Hold øje med hjemmesiden, Facebook og Instagram for mere info hen ad vejen.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Du kan bl.a. læse vores digitale brochure og se, hvornår der er informationsmøder i 2021.  Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Vil du vide mere?
Det kan give et godt indblik i UCS10 at se vores digitale brochure, så den kan du se hér:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2020/mobile/index.html#p=1

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg