Så går vi på efterårsferie…

Man skal nok have været på UCS10 for at forstå, at vi ansatte ikke kan begribe, at vi allerede har efterårsferie. For der har været tempo på fra 1. skoledag, hvor 285 elever mødte ind på UCS10.
For efter en uge har vi set elever gå ind og ud af døren til faglige timer, styrketræning, musik, design, madlavning, fodboldtræning, kajaksejlads, dans, byggefag, psykologi, slagbold, crossfit, håndboldtræning, mountainbiketure, CS:GO, yoga, prøvedyk, smykkeværksted, radio-udsendelser og meget mere.
Derudover har vi brugt hele 2 uger på at få skabt gode fællesskaber og en dejlig atmosfære på UCS10.
Om det er lykkedes, må I spørge eleverne om. Vores fornemmelse er, at vi har gang i et rigtigt godt år med årgang 20-21.

Efter efterårsferien begynder vi at sætte mere fokus på fremtiden for de unge mennesker. Vi har terminsprøver i uge 44, så vi kan få et skarpt blik på, hvad deres faglige niveau er, da det naturligvis skal med i overvejelserne om, hvad den enkelte elev skal efter sommerferien i 2021.
I uge 45 skal eleverne i brobygning, hvor de skal ud på ungdomsuddannelserne og møde 2 uddannelsesretninger.
Herefter går vi ind i 5 almindelige uger, hvor vi i den grad også skal julehygge i december, og den sidste uge op til juleferien skal alle eleverne så lave en opgave, hvor de sætter fokus på deres uddannelsesvej efter 10. klasse.

ALT I ALT er vi super optimistiske. Sikke mange skønne elever, vi har – og vi har mange gode stunder at se frem til.
Men ferien… den er nu også helt fint placeret lige nu 🙂

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Du kan bl.a. læse vores digitale brochure og se, hvornår der er informationsmøder i 2021.  Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Vil du vide mere?
Det kan give et godt indblik i UCS10 at se vores digitale brochure, så den kan du se hér:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2020/mobile/index.html#p=1

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg