Så går vi på efterårsferie…

Man skal nok have været på UCS10 for at forstå, at vi ansatte ikke kan begribe, at vi allerede har efterårsferie. For der har været tempo på fra 1. skoledag, hvor 285 elever mødte ind på UCS10.
For efter en uge har vi set elever gå ind og ud af døren til faglige timer, styrketræning, musik, design, madlavning, fodboldtræning, kajaksejlads, dans, byggefag, psykologi, slagbold, crossfit, håndboldtræning, mountainbiketure, CS:GO, yoga, prøvedyk, smykkeværksted, radio-udsendelser og meget mere.
Derudover har vi brugt hele 2 uger på at få skabt gode fællesskaber og en dejlig atmosfære på UCS10.
Om det er lykkedes, må I spørge eleverne om. Vores fornemmelse er, at vi har gang i et rigtigt godt år med årgang 20-21.

Efter efterårsferien begynder vi at sætte mere fokus på fremtiden for de unge mennesker. Vi har terminsprøver i uge 44, så vi kan få et skarpt blik på, hvad deres faglige niveau er, da det naturligvis skal med i overvejelserne om, hvad den enkelte elev skal efter sommerferien i 2021.
I uge 45 skal eleverne i brobygning, hvor de skal ud på ungdomsuddannelserne og møde 2 uddannelsesretninger.
Herefter går vi ind i 5 almindelige uger, hvor vi i den grad også skal julehygge i december, og den sidste uge op til juleferien skal alle eleverne så lave en opgave, hvor de sætter fokus på deres uddannelsesvej efter 10. klasse.

ALT I ALT er vi super optimistiske. Sikke mange skønne elever, vi har – og vi har mange gode stunder at se frem til.
Men ferien… den er nu også helt fint placeret lige nu 🙂

Kommende elever

Du overvejer at gå på UCS10! Det er vi glade for.
Vi har de seneste år fået flere og flere elever, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. Vi arbejder hver dag på at udvikle UCS10 til et endnu bedre sted.

Vi har i dette skoleår 285 elever, som alle er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores 10. klassecenter.

Hvordan kan du så besøge os?
Vi gennemførte “virtuelt informationsmøde” tirsdag d. d. 24. november kl. 17.00-18.00, hvor vi gik “Live” på Facebook. Hvis du ikke så med, kan du gå på vores Facebookprofil og se hele udsendelsen under “videoer”. 

Udover vores virtuelle informationsmøde inviterer vi også ind til 3 informationsmøder i december, januar og februar, hvor vi håber at kunne invitere jer ind på UCS10 med fysisk fremmøde.
Alle, der ønsker at deltage på informationsmøderne, skal sende en mail til ungdomsskolen@skanderborg.dk, hvor man noterer antal deltagere samt hvilken dato, man kommer.
Det kører på følgende tidspunkter:

Onsdag d. 9. december 2020 kl. 17.00-18.30

Lørdag d. 23. januar 2021 kl. 12.00-13.30

Tirsdag d. 23. februar 2021 kl. 17.00-18.30

Særligt møde vedr. håndbold- og fodboldlinjen:
Mandag d. 18. januar 2021 kl. 17.00-18.30 (første del af mødet har vi fokus på håndbold- og fodboldlinjen, og derefter går vi i dybden med den almene UCS10-del)

Er du allerede klar til at tilmelde dig skoleåret fra august 2021, så må du væbne dig med lidt tålmodighed. Vores tilmelding åbner først d. 1. januar 2021, hvor du lige hér under “kommende elever” kan melde dig til via et link.

Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg

Vigtigt! Bor du ikke i Skanderborg Kommune!?
Pga det stigende antal elever, er der særligt vigtige informationer til de mange elever, der kommer fra andre kommuner:

Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget afgørende, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2021, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. I år har vi over 80 elever fra andre kommuner, og vi har desværre sagt nej til mindst 15, da de har henvendt sig efter d. 1. marts. Så det er ganske enkelt for at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, at vi har set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts