Ses vi på Facebook “Live” d. 24.11!?

Sidste tirsdag i november plejer at være en stor dag på UCS10. Mellem 300 og 400 gæster kommer normalt til vores “store” informationsmøde, hvor alle eleverne viser linjerne frem. Sådan bliver det ikke i år – men vi gør noget andet:

På tirsdag d. 24. november går vi “Live” på vores egen Facebookprofil fra kl. 17.00-18.00. Vi har hyret en journalist til at “guide” seerne igennem en hæsblæsende time, hvor vi besøger vores 11 linjer på 4 forskellige lokationer!
Journalisten er samtidig hentet ind for at sikre, at det ikke bliver en times “salgsgas”, så han kommer også til at udfordre os og stille de kritiske spørgsmål. Vi glæder os!
Hvis man ikke har prøvet at se “Facebook Live” før, så går man blot ind på vores side på Facebook, og når kl. er 17.00, så går vi live. Hvis man har “Liket” vores facebookside, så får man også en notifikation, når vi går på.
Og husk; det kræver ikke, at man har en profil på Facebook selv; man går blot ind på www.facebook.com/ucs10 og kigger med.

Tidsplan for vores time på Facebook Live kan man finde på vores Facebookside. Gå ind på vores profil og kig under “begivenheder”. Gå ind på begivenheden og tjek kommentarsporet – hér finder I den detaljerede plan for rundturen til de 11 linjer.

Hvad så med dem, der ikke kan se med tirsdag d. 24.11?
Vi inviterer i de kommende måneder ind til 3 informationsmøder på UCS10 – naturligvis Covid-19-sikkert med afstand, håndsprit – og derudover skal man tilmelde sig, så vi kender deltagerantallet. Disse informationsmøder kan i læse mere om hér på siden i slutningen af november. De kommer til at køre på følgende tidspunkter:

Onsdag d. 9. december 2020 kl. 17.00-18.30:
Informationsmøde på UCS10 (tilmelding via ucs10.dk)

Lørdag d. 23. januar 2021:
Informationsmøde på UCS10 (tilmelding via ucs10.dk)

Tirsdag d. 23. februar 2021:
Informationsmøde på UCS10 (tilmelding via ucs10.dk)

Kommende elever

Du overvejer at gå på UCS10! Det er vi glade for.
Vi har de seneste år fået flere og flere elever, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. Vi arbejder hver dag på at udvikle UCS10 til et endnu bedre sted.

Vi har i dette skoleår 285 elever, som alle er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores 10. klassecenter.

Hvordan kan du så besøge os?
Vi gennemførte “virtuelt informationsmøde” tirsdag d. d. 24. november kl. 17.00-18.00, hvor vi gik “Live” på Facebook. Hvis du ikke så med, kan du gå på vores Facebookprofil og se hele udsendelsen under “videoer”. 

Udover vores virtuelle informationsmøde inviterer vi også ind til 3 informationsmøder i december, januar og februar, hvor vi håber at kunne invitere jer ind på UCS10 med fysisk fremmøde.
Alle, der ønsker at deltage på informationsmøderne, skal sende en mail til ungdomsskolen@skanderborg.dk, hvor man noterer antal deltagere samt hvilken dato, man kommer.
Det kører på følgende tidspunkter:

Onsdag d. 9. december 2020 kl. 17.00-18.30

Lørdag d. 23. januar 2021 kl. 12.00-13.30

Tirsdag d. 23. februar 2021 kl. 17.00-18.30

Særligt møde vedr. håndbold- og fodboldlinjen:
Mandag d. 18. januar 2021 kl. 17.00-18.30 (første del af mødet har vi fokus på håndbold- og fodboldlinjen, og derefter går vi i dybden med den almene UCS10-del)

Er du allerede klar til at tilmelde dig skoleåret fra august 2021, så må du væbne dig med lidt tålmodighed. Vores tilmelding åbner først d. 1. januar 2021, hvor du lige hér under “kommende elever” kan melde dig til via et link.

Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg

Vigtigt! Bor du ikke i Skanderborg Kommune!?
Pga det stigende antal elever, er der særligt vigtige informationer til de mange elever, der kommer fra andre kommuner:

Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget afgørende, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2021, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. I år har vi over 80 elever fra andre kommuner, og vi har desværre sagt nej til mindst 15, da de har henvendt sig efter d. 1. marts. Så det er ganske enkelt for at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, at vi har set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts