Ses vi på Facebook “Live” d. 24.11!?

Sidste tirsdag i november plejer at være en stor dag på UCS10. Mellem 300 og 400 gæster kommer normalt til vores “store” informationsmøde, hvor alle eleverne viser linjerne frem. Sådan bliver det ikke i år – men vi gør noget andet:

På tirsdag d. 24. november går vi “Live” på vores egen Facebookprofil fra kl. 17.00-18.00. Vi har hyret en journalist til at “guide” seerne igennem en hæsblæsende time, hvor vi besøger vores 11 linjer på 4 forskellige lokationer!
Journalisten er samtidig hentet ind for at sikre, at det ikke bliver en times “salgsgas”, så han kommer også til at udfordre os og stille de kritiske spørgsmål. Vi glæder os!
Hvis man ikke har prøvet at se “Facebook Live” før, så går man blot ind på vores side på Facebook, og når kl. er 17.00, så går vi live. Hvis man har “Liket” vores facebookside, så får man også en notifikation, når vi går på.
Og husk; det kræver ikke, at man har en profil på Facebook selv; man går blot ind på www.facebook.com/ucs10 og kigger med.

Tidsplan for vores time på Facebook Live kan man finde på vores Facebookside. Gå ind på vores profil og kig under “begivenheder”. Gå ind på begivenheden og tjek kommentarsporet – hér finder I den detaljerede plan for rundturen til de 11 linjer.

Hvad så med dem, der ikke kan se med tirsdag d. 24.11?
Vi inviterer i de kommende måneder ind til 3 informationsmøder på UCS10 – naturligvis Covid-19-sikkert med afstand, håndsprit – og derudover skal man tilmelde sig, så vi kender deltagerantallet. Disse informationsmøder kan i læse mere om hér på siden i slutningen af november. De kommer til at køre på følgende tidspunkter:

Onsdag d. 9. december 2020 kl. 17.00-18.30:
Informationsmøde på UCS10 (tilmelding via ucs10.dk)

Lørdag d. 23. januar 2021:
Informationsmøde på UCS10 (tilmelding via ucs10.dk)

Tirsdag d. 23. februar 2021:
Informationsmøde på UCS10 (tilmelding via ucs10.dk)

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Du kan bl.a. læse vores digitale brochure og se, hvornår der er informationsmøder i 2021.  Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Vil du vide mere?
Det kan give et godt indblik i UCS10 at se vores digitale brochure, så den kan du se hér:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2020/mobile/index.html#p=1

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg