Så er skoleåret 21-22 i gang

Hjemmesiden har i den grad været forsømt de sidste mange måneder. Mest af alt fordi Covid-19 lagde en ret stor dæmper på aktiviteterne, men NU er vi i gang med et nyt skoleår, og det er ret så fantastisk.

Vi har vedhæftet et billede af vores velbesøgte forældremøde, som vi havde onsdag d. 11. august. Over 300 forældre var forbi og hørte om en masse praktiske ting; skemaer, regler, fællestur, uddannelsesvejledning, studieture mm. Det var skønt at møde alle forældrene…

Hovedpersonerne på UCS10 – vores 325 elever – de er kommet rigtig godt fra start. Hvis du vil have et indblik i vores dagligdag, så skal du gå på vores sociale medier:
Facebook.com/ucs10
Instagram.com/ucs10skanderborg (og find gerne den rigtige – der findes en gammel version, som vi desværre ikke kan få fjernet)

Sidder du og kigger på vores hjemmeside, fordi du overvejer at gå på UCS10 (eller dit barn overvejer at gå på UCS10), så velkommen til! Og tag det roligt, hvis du ønsker en plads hos os: Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts op til det skoleår, hvor man ønsker at gå hos os. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi er udfordret på de mange elever, der ønsker at gå hos os. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus for at gå på UCS10.

Sidst: følg med på hjemmesiden ift. kommende åbent hus på UCS10. Det bliver sandsynligvis den sidste tirsdag i november.

Vi ser frem til et fantastisk år!

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 
Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøde 2021
Vi åbner dørene til årets store informationsmøde tirsdag d. 30. november kl. 17.00-18.30. 

Praktisk info:
– Vi starter kl. 17.00 i den store kantine på SCU (Skanderborg-Odder Center for Uddannelse), som vi deler bygning med. Man kan gå ind ad hovedindgangen på UCS10 (Højvangen 6), og så har vi folk til at vise vej over til kantinen. Man kan også gå ind ad hovedindgangen på SCU (Højvangens Torv 2), og her vil der ligeledes være folk, der viser vej.
– Når vi har haft en fælles opstart og info om livet på UCS10 fra ca. kl. 17.00-17.30, så vil der være mulighed for at møde vores linjer. Nogle linjer vil være på UCS10, mens andre linjer er på Finlandsvej 5. Det fortæller vi mere om, når I kommer på tirsdag.

Parkering:
Vi har igen i år lavet aftale med vores naboer, hvor vi kan låne p-pladser:
– Hos Team Blue (Højvangen 4) er der ca. 100 p-pladser til rådighed
– Hos Vejdirektoratet (Thomas Helsteds Vej 11 – ligger lige bag UCS10) er der også ca. 100 p-pladser

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg