Krop, psyke og sundhed!

Sundhed er ikke bare det, du spiser. Hele kroppen spiller sammen, og på KPS får du indblik i anatomi, psykologi og social adfærd, som gør det lettere for dig at forstå dine egne og andre menneskers handlemønstre og behov.

I KPS får du stort indblik i og forståelse for din egen krop og psyke. Du lærer at omsætte teori til handling, og med din nye viden er du godt rustet til at tage hul på en omsorgskarriere som eksempelvis social- og sundhedsassistent, pædagog, sygeplejerske eller fysioterapeut. Din undervisning foregår både ude i virkeligheden og på skolen. Dine undervisere er erfarne og professionelle fagfolk inden for sundhed, omsorg og pædagogik. Du bliver ikke bare klogere på krop, sind og sundhed – du bliver også klogere på dig selv.Linjefaget udbydes i et samarbejde med SOSU Østjylland og vil ofte foregå uden for skolen.

Eksempler på indhold i krop, psyke og sundhed

#anatomi #pædagogik #psykologi #mindfulness #adfærd #sanser #hjernen #mentaludvikling #kroppens udvikling #yoga #sundeaktiviteter

 

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg