E-sport

  • Vil du løfte dit niveau indenfor e-sport?
  • Er du klar til at bruge 6 lektioner ugentligt sammen med andre gamere?
  • Vil du møde dygtige undervisere fra vores samarbejdspartnere fra Tricked?

Så er UCS10’s e-sportslinje noget for dig!

Det er ikke hygge-gaming og chips-stemning: du skal ville rykke dig!!

I lækre rammer på Finlandsvej 5 startede vi i august 2017 vores e-sportslinje op i samarbejde med Tricked eSport. Vores nye e-sportslokale har nye kraftfulde gamercomputere med grafikkort i særklasse.

På e-sportslinjen fokuserer vi på Counter-Strike! Vi har linjetimer både tirsdag og torsdag, og der vil være professionel undervisning én gang om ugen i 4 af de 6 lektioner, mens den anden gang vil have fokus på spiltræning, fysisk træning, kostvejledning mm.

For at dyrke e-sport på et højt niveau, skal man ikke kun være god til at spille computer; det kræver meget af dig at sidde og spille længere tid af gangen, hvor du skal være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.

Kort sagt er E-sportslinjen for dig, der vil løfte dit spil til et nyt niveau, og vi går også efter at lave brobygning- og træningsture på Campus Vejle Sportscollege, så vores elever får en god fornemmelse af, hvilken uddannelsesretning de skal gå efter, når livet på UCS10 er slut. Vi har en underviser fra UCS10 tilknyttet e-sportslinjen hele året.

Kommende elever

Tilmelding til UCS10
Alle elever – også fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

Tilmelding til UCS10
Du tilmelder dig til skoleåret 2022-2023 via nedenstående link. Det kan være en god idé at læse “fagmuligheder 2022-2023” på ucs10.dk igennem først – eller læse dem løbende, mens du tilmelder dig.
Hvis du ønsker at gå på enten fodbold- eller håndboldlinjen, skal du udfylde et ekstra link nedenfor:

Alle elever skal gå ind hér:
https://survey.enalyzer.com/?pid=gunitp7g

Elever, der ønsker at gå på fodboldlinjen, skal også udfylde dette link:
https://survey.enalyzer.com/?pid=nedekg2q

Elever, der ønsker at gå på håndboldlinjen, skal også udfylde dette link: 
https://survey.enalyzer.com/?pid=h6seqp5c

———————————–

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 
Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi åbnede dørene til årets store informationsmøde tirsdag d. 30. november kl. 17.00-18.30, hvor små 300 mennesker kiggede forbi. Det var en skøn og festlig dag, hvor kommende elever mødte vores nuværende elever og medarbejdere!

Vi holder i den kommende tid små informationsmøder på følgende tidspunkter (man skal blot møde op på Højvangen 6 – det kræver ingen tilmelding):
– Lørdag d. 22. januar kl. 12.00-13.30
– Tirsdag d. 22. februar kl. 17.00-18.30

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg