Medier og Makerspace bliver nye linjer i 2023

Hvis man flittigt besøger ucs10.dk, har man nok fundet ud af, at vi ikke bruger denne nyhedsside til at opdatere omverdenen om de ting, der sker på UCS10. Det prioriterer vi ikke at bruge en masse tid på, men til gengæld er der meget ofte billeder og film på vores facebook- og Instagramside.

Det nye ift. kommende elever er, at vi laver to helt nye linjer fra august 2023; Medier og Makerspace.

Medielinjen vil sætte fokus på særligt film, foto og podcasts. Vi har en forhåbning om, at medielinjen bliver vores egen lille “SoMe-redaktion”, som tager ud på de andre linjer og efterfølgende klipper film sammen og smider det på både Facebook og Instagram. Derudover er vi en del af Skanderborg Ungdomsskole, som på Finlandsvej 5 rummer et lækkert radio- og podcaststudie, så der kommer også til at ske en masse interessant.

Makerspace får sin daglige gang hos Lars ovre i FabLab på Finlandsvej 5, hvor der skal arbejdes med mange forskellige maker-projekter uge efter uge. Makerspace er altså produktionsværksted, der rummer moderne teknologier til opfindelse og opdagelse, og eleverne kommer til at blive eksperter i brugen af fremtidens teknologier – såsom laserskærer, 3D printer, vinylskærer, CNC-fræser mm.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2023/mobile/index.html

Vær opmærksom på, at vores brochure er helt “up-to-date” ift. vores fagmuligheder, og derfor vil hjemmesiden snyde lidt, da vi ikke er klar med alle fagbeskrivelser endnu. F.eks. tilbyder vi to nye linjer til næste skoleår (Medier og Makerspace), og de vil være at finde på hjemmesiden under “fagmuligheder” inden jul. 

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg