E-sport

  • Vil du løfte dit niveau indenfor e-sport?
  • Er du klar til at bruge 6 lektioner ugentligt sammen med andre gamere?
  • Vil du møde dygtige undervisere fra vores samarbejdspartnere fra Tricked?

Så er UCS10’s e-sportslinje noget for dig!

Det er ikke hygge-gaming og chips-stemning: du skal ville rykke dig!!

I lækre rammer på Finlandsvej 5 startede vi i august 2017 vores e-sportslinje op i samarbejde med Tricked eSport. Vores nye e-sportslokale har nye kraftfulde gamercomputere med grafikkort i særklasse.

På e-sportslinjen fokuserer vi på Counter-Strike! Vi har linjetimer både tirsdag og torsdag, og der vil være professionel undervisning én gang om ugen i 4 af de 6 lektioner, mens den anden gang vil have fokus på spiltræning, fysisk træning, kostvejledning mm.

For at dyrke e-sport på et højt niveau, skal man ikke kun være god til at spille computer; det kræver meget af dig at sidde og spille længere tid af gangen, hvor du skal være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.

Kort sagt er E-sportslinjen for dig, der vil løfte dit spil til et nyt niveau, og vi går også efter at lave brobygning- og træningsture på Campus Vejle Sportscollege, så vores elever får en god fornemmelse af, hvilken uddannelsesretning de skal gå efter, når livet på UCS10 er slut. Vi har en underviser fra UCS10 tilknyttet e-sportslinjen hele året.

Vigtig info til næste års elever og forældre

Pga. coronavirussen kan vi på nuværende tidspunkt ikke gennemføre de individuelle samtaler, som vi altid gennemfører i april op til næste skoleår. 

Vi håber rigtig meget at kunne afholde samtalerne på normal vis inden sommerferien – altså hvor vi mødes på UCS10 og taler om fagvalg, opstart på UCS10 og jeres og vores tanker omkring dette.

Derfor afventer vi så længe, som vi kan og ser, om det kan blive en mulighed, og derfor har vi heller ikke konkrete datoer til jer på nuværende tidspunkt.

Hvis I har overvejelser om at skifte fag, så afvent gerne til samtalerne – eller send os en mail (se kontaktinfo nedenfor).

Vi kontakter jer via e-boks lige så snart, vi er nærmere en afklaring omkring, hvornår og hvordan samtalerne kommer til at foregå.

Har I spørgsmål eller andet, som ikke kan vente, så kontakt os:

Anders Jepsen, leder, anders.jepsen@skanderborg.dk

Inger Svansø Iversen, administrativ leder, inger.iversen@skanderborg.dk

————————————

Til elever, der af den ene eller anden grund gerne vil gå på UCS10 efter sommerferien, men som ikke er indskrevet:

Vi får et rekordstort elevhold fra august på ca. 280  (hvilket er fantastisk!), og dermed tager vi som udgangspunkt ikke i mod elever fra andre kommuner. Man kan dog sende en mail og blive skrevet på venteliste. 

Elever fra Skanderborg Kommune skal kontakte os hurtigst muligt for at blive indskrevet.

Hvis du ikke kender til UCS10, så start med at kigge hjemmeside og brochure igennem. Det giver dig et godt indblik i, hvad vi er for et sted, og hvordan du selv kan sammensætte dit skema. 

 

Bliv elev

Hér kan du tilmelde dig til næste skoleår på UCS10. 

Denne tilmelding er vores egen, så vi kan følge med i fagvalg og antal elever. Når du har trykket på “afslut” og bliver dirigeret ind på vores Facebookside, så har vi modtaget din tilmelding. Du får ikke en bekræftelse. Klik på følgende link og udfyld vores Survey, og derefter er du garanteret en plads på UCS10 fra august 2020. :

https://survey.enalyzer.com/?pid=h7d3s3h8

Hvis du skal gå på fodbold- eller håndboldlinjen, vil vi derudover bede dig om at udfylde endnu en Survey. 
Fodbold: https://survey.enalyzer.com/?pid=dehidis7
Håndbold: https://survey.enalyzer.com/?pid=nak7m7m7 

Info til elever fra andre kommuner: 
Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget vigtigt, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2020, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. For at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, har vi set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts.