E-sport

  • Vil du løfte dit niveau indenfor e-sport?
  • Er du klar til at bruge 6 lektioner ugentligt sammen med andre gamere?
  • Vil du møde dygtige undervisere fra vores samarbejdspartnere fra Tricked?

Så er UCS10’s e-sportslinje noget for dig!

Det er ikke hygge-gaming og chips-stemning: du skal ville rykke dig!!

I lækre rammer på Finlandsvej 5 startede vi i august 2017 vores e-sportslinje op i samarbejde med Tricked eSport. Vores nye e-sportslokale har nye kraftfulde gamercomputere med grafikkort i særklasse.

På e-sportslinjen fokuserer vi på Counter-Strike! Vi har linjetimer både tirsdag og torsdag, og der vil være professionel undervisning én gang om ugen i 4 af de 6 lektioner, mens den anden gang vil have fokus på spiltræning, fysisk træning, kostvejledning mm.

For at dyrke e-sport på et højt niveau, skal man ikke kun være god til at spille computer; det kræver meget af dig at sidde og spille længere tid af gangen, hvor du skal være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.

Kort sagt er E-sportslinjen for dig, der vil løfte dit spil til et nyt niveau, og vi går også efter at lave brobygning- og træningsture på Campus Vejle Sportscollege, så vores elever får en god fornemmelse af, hvilken uddannelsesretning de skal gå efter, når livet på UCS10 er slut. Vi har en underviser fra UCS10 tilknyttet e-sportslinjen hele året.

Kommende elever

Du overvejer at gå på UCS10! Det er vi glade for.
Vi har de seneste år fået flere og flere elever, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. Vi arbejder hver dag på at udvikle UCS10 til et endnu bedre sted.

Vi har i dette skoleår 285 elever, som alle er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores 10. klassecenter.
Under ”Vores skole” kan du også finde vores brochure. I den kan du bl.a. se, hvordan du kan bygge dit eget skema op.

Hvordan kan du så besøge os?
COVID-19 gør det lidt svært, da vi plejer at invitere til et stort informationsmøde den sidste tirsdag i november med over 300 gæster.
I år vil der også være mulighed for at besøge os denne dag, og dermed skal du sætte X ved tirsdag d. 24. november kl. 17.00-18.30.
Om det bliver et fremmøde fysisk, eller om vi laver et digitalt informationsmøde, det ved vi endnu ikke, men vi kommunikerer senere noget mere konkret på hjemmesiden.
I januar og februar vil vi også åbne dørene for nogle ”små” informationsmøder.

Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram: facebook.com/UCS10 Instagram: ucs10skanderborg

Bor du ikke i Skanderborg Kommune!?
Pga det stigende antal elever, er der særligt vigtige informationer til de mange elever, der kommer fra andre kommuner:

Hvis du kommer fra en anden kommune, så er det meget vigtigt, at du får tilmeldt dig inden d. 1. marts 2021, da vi dagen efter starter venteliste op for elever fra andre kommuner. De sidste 3 år har 20% af vores elever været fra Odder, Silkeborg, Horsens og Aarhus, og det har givet os et pres på lokaler og faciliteter. I år har vi over 80 elever fra andre kommuner, og vi har desværre sagt nej til mindst 15, da de har henvendt sig efter d. 1. marts. Så det er ganske enkelt for at sikre os, at vi har plads til alle de elever, der kommer fra Skanderborg Kommune, at vi har set os nødsaget til at oprette venteliste efter 1. marts