Padel & boldspil

Skanderborg har fået et nyt padelcenter i ”8660 Padel”, og vi skal naturligvis være en del af det med vores nye linje. På linjen er der plads til alt fra nybegyndere til de dygtigste padelspillere. Vi spiller 1½ times padel én gang om ugen, og de to andre træninger bliver med fokus på en masse andre boldspil; basket, volley, hockey, fodbold, skumtennis, badminton osv.
For de helt store padel-nørder skal det siges, at UCS10 har indgået en helt særlig ordning med ”8660 Padel”, som betyder, at eleverne mandag, onsdag og fredag kan spille sammen lige efter skoletid for 40 kr. pr. elev i egenbetaling for 1½ time frem til kl. 16.00. Det betyder også, at elever fra de andre linjer kan få adgang til ”billig padel” og have det sjovt med kammerater på tværs af klasser, fag og linjer.
Vi glæder os til at lave et nyt linjefag for alle BOLD-elskere!

Padel & Boldspil

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg