Musik

Musik er et bredt fag, der indeholder mange forskellige grene af musik. Vi skal selvfølgelig spille en masse musik sammen, og så skal vi udvikle os inden for kor/vokal samt forskellige grene inden for musikteori.
Vi skal træne øret med noget hørelære, vi skal træne rytmer, og så skal vi kigge lidt på nodelæsning, som for nogle nok er et helt nyt område. Vi vil gerne opøve et så højt niveau i vores sammenspil, så vi har noget at dele med andre; eksempelvis via en skoleturne eller en koncert i et spændende rum i nærmiljøet. Det betyder også, at vi kommer til at have fokus på performance og samt alt den tekniske kunnen, det kræver at kunne komme ud at spille.
Udover at spille andres velskrevne værker, skal vi også lave vores egne. Vi skal altså arbejde med komposition og tekstskrivning. Undervisningen vil være en blanding af instruktion af en lærer samt perioder/timer med selvkørende øvning eller sangskrivning, hvor læreren mere fungerer som sparringspartner.

Eksempler på indhold i musik:
#Musikforlivet #Vikunnespillehelenatten #Koncert #Sammenhold #Hørelærer #Vierforfede #Kor #Viswinger #Rytmelærer #Sprødklang #Improvisation #Hårdtarbejde #3-4 #Vitagerdenigen #Performance #Heltesolo

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg