Kultur & udveksling

Har du lyst til at opleve udveksling med en skole i Girona (Nordspanien), og er du samtidig optaget af, hvad der sker i verden – både lokalt, nationalt og globalt – så er denne linje noget for dig.
Vi har haft en delegation fra Girona på besøg, så det er helt sikkert, at udvekslingen bliver til noget. Planen er, at vi skal besøge skolen Institut Vall de Llémena i byen Sant Gregori, som er en lille forstad til storbyen Girona. Vi bliver indkvarteret så vidt muligt parvis og skal opleve at bo hos en spansk familie og gå i spansk skole. Senere på skoleåret får vi besøg af samme gruppe elever.
Ud over udvekslingen vil eleverne på denne linje også sætte spot på, hvad der rører sig i verden. Det er alt fra fokus på klima, kulturforskelle, lokale virksomheder og projekter, deltagelse i velgørenhedsarrangementer og meget andet. Så vi åbner vinduet til verden – og tager ud i den.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Start dog gerne med et kig ind i vores digitale brochure, hvor du kan se fagmuligheder, skema, medarbejdere mm.:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2021/mobile/index.html

Informationsmøder 2022
Vi holder i det kommende efterår vores store informationsmøde tirsdag d. 29. november kl. 17.00-18.30. Hold øje med hjemmesiden samt vores sociale medier ift. praktiske oplysninger op til informationsmødet.

Vi holder også små infoaftener i december, januar og februar; info om tidspunkter kommer senere hér på hjemmesiden.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 332 elever har i år gået på UCS10, og vi har ind til videre haft et super skoleår. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 332 elever er fordelt på vores 14 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg