Gastronomi

  • Er du vild med madlavning?
  • Er du vild med gourmet?
  • Fast food? Slow food?
  • Træner du til at deltage i Den Store Bagedyst?
  • Elsker du at eksperimentere og sammensætte nye smage?
  • Er du frisk på at smage ting, du ikke har smagt før?

Så er Gastronomi den helt rigtige linje for dig!

Her på linjen nørder vi med de fem grundsmage, vi nørder med sauce, vi nørder med mad fra andre lande, vi udtænker vores egne restaurantkoncepter, og vi elsker at se dig udvikle dig inden for kunsten at sammensætte et måltid samt at udvikle nye skills på området.

Vi har et tæt samarbejde med AarhusTech, hvor vi 10-12 gange i løbet af skoleåret bliver undervist af en fagudlært og erfaren kok i de autentiske rammer på Dollerupvej. Her bliver du udfordret på smagsløg og får indblik i, hvordan der arbejdes i et professionelt køkken.

Kommende elever

Hvis det er første gang, du er på vores hjemmeside, vil vi anbefale dig at læse hele teksten hér under “Kommende elever”. Du kan bl.a. læse vores digitale brochure og se, hvornår der er informationsmøder i 2021.  Og når du er færdig med det, så tjek gerne resten af hjemmesiden, så du får et godt indblik i, hvordan livet er på UCS10. 

Tilmelding til UCS10
Tilmeldingen åbner først 1. januar 2022. Alle – også elever fra andre kommuner – er sikret en plads, hvis man tilmelder sig inden 1. marts 2022. Efter 1. marts opretter vi venteliste for elever fra andre kommuner, da vi ellers får for mange elever “udefra”. I år kommer 110 (!!) elever kørende med bus fra andre kommuner for at gå på UCS10.

————————————

Status på UCS10
Du er landet på vores hjemmeside i en fantastisk periode på UCS10: 325 elever er startet mandag d. 9. august, og vi har fået en super start. 

Hvad er ucs10 beskrevet i korte træk?  
Vores 325 elever er fordelt på vores 11 linjer – og på mange af vores andre tilbuds- og kursusfag.
Vi vil anbefale, at du kigger rundt på vores hjemmeside, så du får et godt indtryk af vores mange fagmuligheder.

Kort fortalt kalder vi UCS10 for en “dagsefterskole”, da vi godt kan lide værdierne på efterskolerne. Masser af fællesskab, hverdagen skal brydes, og så skal hver enkelt elev mærke, at vi er opmærksomme på deres trivsel. 

————————————

Vil du vide mere?
Det kan give et godt indblik i UCS10 at se vores digitale brochure, så den kan du se hér:
https://brochure-outsource-dk.com/ucs10/2020/mobile/index.html#p=1

Sociale medier
Vi bruger ikke oceaner af tid på at opdatere vores hjemmeside med nyheder og billeder, men hvis du vil se lidt mere til vores hverdag, så find os på Facebook og Instagram:
facebook.com/UCS10
Instagram: ucs10skanderborg